Lejrskole

Vi stiller rammerne til rådighed for jeres næste lejrskoletur. Vi tilbyder moderne feriehytter til lejrskolevenlige priser. Bespisning er efter jeres ønsker, samt er der mulighed for at i selv kan lave mad. Vi tilbyder et idrætscenter med et væld af aktiviteter og fri adgang til alt, under hele jeres ophold. Med en placering i Oksbøl finder i storslået natur, spændende kulturelle og historiske oplevelser, alt sammen indenfor cykelafstand.

Lejrskole i Oksbøl

Oksbøl er lettilgængeligt med offentlig transport, idrætscentret ligger med en gå afstand til stationen på kun 800 meter. Samtidig ligger vi placeret op af den store Ål plantage, et område der i efterkrigstidens var hjem for over 30.000 tyske flygtninge, i den oprettede flygtningelejr. I 2019 begynder arbejdet med opførelsen af det storslåede Flygtninge Museum, tegnet af selveste Bjarke Ingels (BIG). Mulighederne er mange og det samme er læringsemnerne for en lejrskoletur til Oksbøl.

Send Forespørgsel

Ønsker i at holde jeres næste lejrskole i SportsPark Blaavandshuk, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan træffes på telefon 70 22 16 53 inden for kontorets åbningstider (Mandag til Fredag kl. 09.00-16.00). Eller send os en forespørgsel ved at udfylde nedenstående formular.