Fitness Blåvand

Fitness Blåvand blev åbnet ultimo 2016 og ligger i hjertet af Blåvand. Vores fitnesscenter er på 300 m2, hvor du finder moderne maskiner fra TechnoGym.

Udover maskiner og frivægtsområde er der et ekstra lokale, som kan benyttes til øvelser. Kabineomklædning, et toilet og baderum er også at finde, samt skabe til aflåsning. Alt dette sker i nogle dejlige lyse lokaler på 1. sal.

Hos Fitness Blåvand sætter vi dig og din træning i fokus. Vi har en hyggelig atmosfære og stemning. Vi sætter vores medlemmers behov højst.

Du finder Fitness Blåvand her: Blåvandvej 21 1.sal, 6857 Blåvand.

Træn når du har lyst. Når du er medlem hos Fitness Blåvand har du mulighed for at træne 365 dage om året i tidsrummet 05.00 – 23.00. Som medlem har du dit eget nøglekort, så du kan låse dig ind og træne præcis, når det passer bedst i dit program.

Det er muligt at tilføje sit betalingskort og spare gebyret for en faktura som normalt er på 30 kr. pr. opkrævning. Log ind via. “Booking” knappen oppe i højre hjørne med dit brugernavn og kode. Når du er logget ind er det muligt at tilføje dit betalingskort, og skulle gerne være synligt midt på skærmen.

Åbningstider

Ved køb af adgang til fitnesscentret i Blåvand modtager du en kode som anvendes til adgang i fitnesscentret. Du kan således træne i Fitness Blåvand, når det passer dig.

Vi har åbent 365 dage om året kl. 05.00-23.00. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.

Køb adgang til Fitness Blåvand

Priser

Engangsbillet: 70 kr.
Ugekort: 200 kr.
Månedskort: 300

Du kan købe dags, uge- og månedskort online, Meny Supermarked, Hvidbjerg Camping eller Frontdisken i Oksbøl.

Køb adgang til Fitness Blåvand