Sportshaller

Det er også muligt at booke vores sportshaller, vi har omkring 3000 m2 at slå sig løs på. Vi har 2 store idrætshaller med plads til både håndbold og fodbold, med henholdsvis 5 og 6 badmintonbaner.

Hallerne er parallelliggende, hvilket giver gode muligheder for afholdelse af større arrangementer og stævner.

Hal 1: Dette er vores oprindelige og største hal. Hallen har gode faciliteter for tilskuere og brugere, og der kan holdes store arrangementer her. Gymnastikopvisninger, messer og håndboldkampe er bare et udpluk.

Hal 2: Dette er vores nyeste hal, med et moderne springcenter placeret i den ene ende. I hal 2 er der ligeledes plads til håndbold, fodbold og badminton.

Den Gamle Hal: Hallen er et samlingspunkt for byen, den bliver brugt til store arrangementer; julefrokoster, fester, revyen og forskellige foredrag. Det er også muligt at spille badminton, dog er det ikke tilladt at spille boldspil i hallen.

Priser & Info

Hallerne er åbne fra kl. 8.00-22.00 hver dag og kan bookes online. Har du brug for hjælp til booking eller har du spørgsmål, så kan vi kontaktes på tlf. 70 22 16 53 indenfor kontorets åbningstid eller på info@sportspark.dk.

Hal: 300 kr. pr. time
Badmintonbane: 100 kr. pr. time
Pickleball: 100 kr. pr. time
Basketball / Hockey: 100 kr. pr. time
Bordtennis pr. bord: 100 kr. pr. time