Caféen

Hold din næste fest i skønne og aktive omgivelser. Det er nu muligt at leje hele vores caféområde inklusiv køkken. Her er skabt de bedst rammer for en stor og lækker fest. Udover lokalet som kan rumme op til 100 personer, er lejen inklusiv professionelt storkøkken som vil være jeres under hele festen. Bemærk at når festen holdes i caféen har alle deltagere til festen adgang til alle vores faciliteter så længe de ikke er udlejet til anden side.

Leje- og betalingsbetingelser

Rengøring ved modtagelse:

Ved modtagelse er alle lokaler rengjorte.

Borde og stole:

Lejer sørger selv for bordopstilling og borddækning.  Borde og stole må ikke skubbes eller trækkes hen af gulvet, men løftes/køres rundt. Efter brug stilles det som modtaget.

Bordstørrelser:

25  borde (75 cm x125 cm) samt 100 stole.

Rengøring ved aflevering :

Alle benyttede rum ryddes op og gulve fejes og bordene tørres af. Køleskab tømmes og tørres af. Der er affaldscontainere til rådighed i gården. Personale varetager øvrig rengøring. Ved behov for ekstraordinær rengøring, pålægges lejer udgiften hertil.

Inventar:

Alle former for beskadigelse, skal meddeles til udlejer og ved større skader, kan der påregnes erstatningspligt.

Nøgle:

Modtages og afleveres efter aftale.  

Fester for unge: 

Forældre er 100% ansvarlig for lejemålet og skal være tilstede  

Depositum og betaling:

Der fremsendes faktura på det fulde lejebeløb efter booking. Bookingen er først endelig gældende, når lejen er indbetalt. ​Ved aflysning tidligere end 3 mdr. før arrangementet refunderes hele det indbetalte beløb. ​Ved aflysning senere end 3 mdr. før arrangementet refunderes halvdelen af det indbetalte beløb.

Priser


Festarrangement*: kr. 2.700,- (kl. 08.00-05.00)
Hel weekend*: kr. 3.700,- (fredag kl. 12.00-søndag kl. 15.00)
Begravelseskaffe: kr. 1.000,-
Projektor + lærred: kr. 200,-

*Obligatorisk rengøring + kr. 500,- /ungdomsfest el. lign + kr. 1000,-

Send Forespørgsel