Velvære

Personlig Træning

Vi tilbyder personlige træningsforløb i alle vores tre fitnesscentre. Med en personlig træner får du mulighed for at kvalificere din egen træning, alle vores trænere er uddannede og med mange års erfaring. En personlig træner kan hjælpe dig med at nå dine mål, uanset om det handler om vægttab, præstation eller teknik.

Med en holistisk tilgang til træningen, laver vores personlige trænere programmer og forløb formet efter netop din hverdag og dit liv. Det er vigtigt, at forløbet passer ind i din rytme både i forhold til dit arbejdsliv, familieliv og andre interesser. Samtidig er der stort fokus på at klæde dig på så du efterfølgende kan varetage din egen træning.

Er du interesseret i at høre mere om hvad personlig træning kunne være for dig. Så udfyld nedenstående formular og bliv kontaktet af en af vores personlige trænere til en GRATIS konsultation. Du kan læse mere om en af vores kunders forløb ved at klikke her, og her er en artikel om samme forløb men om den personlige træner Jan Overgaard, som du kan læse ved at klikke her.

10 Ugers Personligt Forløb

1 x Personlig træning/uge
2 x Personlig træning/uge
3 x Personlig træning/uge

Kr. 4.000,-
Kr. 6.500,-
Kr. 9.000,-

(Makkertræning ½ pris på person nummer 2)

Enkelt ydelser

10x Personlig træning m. program*
Træningsprogram m. gennemgang
Inbody måling
Inbody + cm målinger
10 x Inbody målinger
Kostplan
Kostforløb 12 uger

*Maksimalt 1 gang personlig træning pr. måned

Kr. 3.500,-
Kr. 400,-
Kr. 100,-
Kr. 150,-
Kr. 800,-
Kr. 800,-
Kr. 1.500,-

Infrarød Sauna

Vores infrarød sauna er også en behandlingsform, som er god for smerter i ryg, led og slidgigt. Meningen med saunaen er at varmen trænger langt ind i vævet. Saunaen adskiller sig fra en almindelig sauna – hvor det er luften der er varm – ved at kroppen bliver opvarmet indefra af infrarøde stråler. Kontakt os, for at finde ud af om du er egnet til saunaen.

Priser:
Én behandling: 50 kr.
10-turskort: 300 kr.

Book din tid her

Saunagus Arrangement

Vi tilbyder en omgang privat saunagus arrangement til maksimum 20 personer. Det kan være til dig som skal holde et arrangement, eller måske skal dig og din forening have en omgang fælles saunagus.

Pris:
Et privat saunagus arrangement: 500 kr.

Ved interesse kontakt os på vores mail info@sportspark.dk