Padel

Padel er nu er realitet i Sportsparken. Den fremstormende sport har allerede fået godt fat i Oksbøl, og det er med stor fornøjelse at vi kan præsentere det tætte samarbejde med den nye afdeling under Oksbøl badmintonklub – Oksbøl Padel Sport. Du kan booke og spille på banen på to forskellige måder

Book Pay and Play padel

Via vores eget booking system kan du gå ind og booke og betale for de timer du vil spille, prisen variere henover sæsonen og vil ligge mellem Kr. 130 – 200 ,- pr. time. Bat og bolde er altid inkluderet i prisen og forefindes på banen. Book ved at klikke her eller på “book aktivitet” i toppen af skærmen.

Du kan også vælge et medlemsskab hos Oksbøl Padel Sport. For kr. 1.200 ,- om året får du fri booking af banen sammen med andre medlemmer. Læs mere her på deres hjemmeside.

Oksbøl Padel Sport

Padel er en af verdens hurtigst voksende sportsgrene. Du kan allerede nu glæde dig til at prøve at spille padel, hvis du aldrig har prøvet det før. Vi tør godt love, at du bliver grebet af spillet ligesom tusindvis af andre danskere er blevet det.

Det er let at komme i gang med padel og sporten appellerer derfor til en bred målgruppe af udøvere – både unge og ældre kan spille padel.

Padel kombinerer det bedste fra sportsgrene med ketcher og batsportsgrene. Der tilsættes desuden både adrenalin, makkerskab og hyggeligt samvær med de andre spillere.

I et samarbejde med Oksbøl batmintonklun kan vi præsentere Oksbøl Padel Sport, hvor du kan book og spille på vores baner på to forskellige måder.

Padelbanen hos Oksbøl Padel Sport

Padelbanen er en blanding mellem squash og tennis. Der spilles primært padel som double på en lukket bane omgivet af vægge.

Banen er cirka en trejdedel størrelse af en tennisbane.

Bolden må spilles op af alle vægge, men bolden må kun ramme gulvet én gang, før den returneres til spilleren på den modsatte side af padelbanen.

Der scores point, når bolden hopper to gange på modspilleres banehalvdel

Padel bat og padelbolde

Det er nemt og hurtigt at komme i gang med at spille padel, hvilket gør padel til en sjov og vanedannende sport.

Man spiller med en kort, strengfri ketcher med en hullet overflade.

Hos Oksbøl Padel Sport har vi kethcer og andet udstyr som kan lejes, hvis du vil ud og prøve at spille padel for første gang. Du kan forhøre dig nærmere ved ankomst.

Book en padelbane i dag. Vi glæder os til at se dig hos Oksbøl Padel Sport