Fitness Oksbøl

Vores fitnesscenter er ca. 600 m2 plus et ekstra holdlokale med mere plads, som er optimalt til eksempelvis egen cirkeltræning. Selve centret byder på et dejligt frivægtsområde og dertil en masse lækre maskiner fra Technogym.

Der er desuden et bredt udvalg af kredsløbsmaskiner. Spinninglokalet består af 20 Tomahawk IC7 spinningcykler.


Adresse: Strandvejen 2, 6840 Oksbøl.

Åbningstider i Fitness Oksbøl

Alle medlemmer får eget chip armbånd og kan derfor selv skaffe sig adgang til fitnesscentret.

Fitnesscentret har åbent 365 dage om året i tidsrummet kl 05.00-23.00.

Her ses et udsnit af vores abonnementer:

  • Fitness – 240 kr. pr. måned
  • Familie årskort fitness/svømmehal – 1725 kr. pr. kvartal
  • Fitness klippekort (10 klip) – 500 kr.

Klik her for at se og bestil dit abbonement

Holdtilbud

Få et overblik over alle vores forskellige holdtilbud, ved at følge nedenstående link. Du vil blive ført til siden med holdplan samt beskrivelser af alle de mange holdtilbud vi har.

Klik her for at se alle holdtilbud

Priser & Medlemskaber

Få et overblik over alle vores forskellige abonnementer, ved at følge nedenstående link. Du vil blive ført til siden med abonnementer, her er det også muligt at bestille et abonnement. Bemærk aldersgrænse på 15 år for at træne alene.

Det er muligt at tilføje sit betalingskort og spare gebyret for en faktura som normalt er på 30 kr. pr. opkrævning. Log ind via. “Booking” knappen oppe i højre hjørne med dit brugernavn og kode. Når du er logget ind er det muligt at tilføje dit betalingskort, og skulle gerne være synligt midt på skærmen.

Klik her for at se medlemsbetingelser

Løbegruppen

Blåvandshuk Gang & Løb tilbyder opstart af nyt løbehold og gangtræning. Har du lyst til at prøve kræfter med gang og løb – være en del af et fællesskab, hvor det sociale er i højsæde, så hold dig endelig ikke tilbage. På løbeholdet vil vi i starten gå mere end vi løber. Det vigtigste er at finde glæden ved gang og løb. Vi kan være midt i et forløb, så forhør dig ved undertegnede.
Spørgsmål: Vedr. løb: Niels Buchhave 27241703 Vedr. gang: Jeanette Kongensbjerg 50571159