Pyramiden

Pyramiden er byens “forsamlingshus” i Oksbøl, og er kendetegnet med sine lyse lokaler og rummelighed. Her er der mulighed for at holde festarrangementer med op til 120 spisende gæster og foredragsarrangementer med op til 180 gæster på stolerækker. Du har desuden mulighed for tilkøb af hytteovernatninger til dine gæster.

I pyramiden bestemmer du selv hvor maden skal komme fra, i tilknytning til pyramiden findes et anretterkøkken, køleskabe og fryser. Hvis pyramiden ikke er stor nok, kan vi tilbyde Den Gl. Hal hvor der er plads til 300 spisende gæster, dog er der andre betingelser her.

Lejebetingelser

Rengøring ved modtagelse:

Ved modtagelse er alle lokaler rengjorte.

Borde og stole:

Lejer sørger selv for bordopstilling og borddækning.  Borde og stole må ikke skubbes eller trækkes hen af gulvet, men løftes/køres rundt. Efter brug stables og stilles det som modtaget.

Bordstørrelser:

16  stk. til 8 personer samt 120 stk. stole.

Rengøring ved aflevering :

Alle benyttede rum ryddes op og gulve fejes og bordene tørres af. Køleskab tømmes og tørres af. Der er affaldscontainere til rådighed i gården. Personale varetager øvrig rengøring. Ved behov for ekstraordinær rengøring, pålægges lejer udgiften hertil.

Inventar:

Alle former for beskadigelse, skal meddeles til udlejer og ved større skader, kan der påregnes erstatningspligt.

Nøgle:

Modtages og afleveres efter aftale.  

Ovne m.m.:

Det er ikke tilladt at tilslutte ekstra ovne, da køkkenet kun er godkendt som tilberede køkken.

Fester for unge: 

Forældre er 100% ansvarlig for lejemålet og skal være tilstede  

Depositum og betaling:

Der fremsendes faktura på det fulde lejebeløb efter booking. Bookingen er først endelig gældende, når lejen er indbetalt. ​Ved aflysning tidligere end 3 mdr. før arrangementet refunderes hele det indbetalte beløb. ​Ved aflysning senere end 3 mdr. før arrangementet refunderes halvdelen af det indbetalte beløb.

Priser

Priser
Festarrangement*: kr. 2.200,- (kl. 08.00-05.00)
Hel weekend*: kr. 3.200,- (fredag kl. 12.00-søndag kl. 15.00)
Begravelseskaffe: kr. 1.000,-
Projektor + lærred: kr. 200,-
Madpakkespisning foreninger mm. 2 timer: kr. 200,- + rengøring kr. 200,-

*Obligatorisk + rengøring kr. 500,- /ungdomsfest el. lign + kr. 1000,-

Send Forespørgsel

Skal din næste fest holdes i pyramiden, så har du her muligheden for at sende os en forespørgsel på dine datoer. Du er også altid velkommen til at kontakte os indenfor kontorets åbningstider (Mandag til Fredag kl. 09.00-16.00) på tlf. 70 22 16 53.