Feriehus Koncepter

Vi sælger feriehus koncepter til dig som mangler det sidste til at tiltrække lejere til dit feriehus. Vi har forskellige skræddersyet koncepter, som gør dit feriehus endnu mere attraktivt. Vi tilbyder 3 forskellige koncepter som du frit kan vælge i mellem, og så har vi samlet alle koncepterne i én pakke. Meningen med koncepterne er at du får muligheden for at tilbyde dine gæster en unik oplevelse med adgang til forskellige aktiviteter.

Priser og Info

Fri Svømmehal & Badeland:
Denne pakke tilbyder fri adgang til vores 2500 m2 store svømmehal og badeland i Oksbøl. Der er rig mulighed for at få brugt noget energi. Vi tilbyder 2 store spabade, kæmpe vandrutsjebaner, to varmtvandbassiner, soppebassin, et 25 meter bassin med vipper og klatrevæg samt en stor fællessauna.

Fri Fitness Blåvand & Vejers:
Denne pakke giver dine gæster mulighed for at benytte vores to fitness centre i Blåvand og Vejers, begge centre er med nye styrkemaskiner, frivægte og kredsløbsmaskiner, centrene er centralt placeret i de respektive byer. Åbningstiden er kl. 05.00-23.00.

Fri Golf – 9 Hullers:
Golf er en natursport, og siden vi ligger op af en unik natur, så skal det også være muligt at købe et golfkoncept. Blåvandshuk GolfCenter i Ho er der hvor du kan købe adgang til Engbanen, som er en 9 hullers par 3 bane og de øvede må spille på Skovbanen, som er en 9 hullers par 4 bane.

All Inklusive:
All Inklusive er en samlet pakke med alle 3 ovenstående pakker. Den pakke er til dig som gerne vil sikre dig, at alle dine gæster har muligheder nok. Derudover får du også badminton & basketball i Oksbøl med i pakken. Dette koncept giver dig alle muligheder for at dine gæster kan være aktive under hele deres ophold.

Send Forespørgsel

Er du interesseret i at gøre dit feriehus mere attraktivt, så send herunder en forespørgsel på muligheden som passer dig. Vi kontakter dig hurtigst muligt med henblik på at få opgraderet dit feriehus.

Bemærk Feriehuskoncepter kan kun tilknyttes feriehuse i Varde Kommune.
Hvilket feriehus koncept er du interesseret i?
Ønskes ekstra ejerkort? Pris 100 kr

Samarbejdspartnere

Novasol Dansommer
Dancenter
Campaya
Feriekompagniet
Esmark
Sol og Strand
Die Hyggelige Dänen
Admiral Strand
Feline Holidays