Udendørs Flexbane

I april 2016 indviede vi vores udendørs Flexbane. Omgivelserne er helt fantastiske, og banen ligger op af skoven hvilket giver en skøn oplevelse.

Kunstgræsset gør det muligt at dyrke forskellige sportsgrene, banen er isæt velegnet til fodbold og tennis. Det er også muligt at dyrke andre sportsgrene, som normalt laves på græs.

Flex Fodbold

Det vil være muligt at stille en fodboldbane op med forskellige størrelser, alt efter hvor mange deltagere man er. Der er tegnet 2 størrelser op på 1 bane. Det er følgende: 13 x 21 m, med meget plads omkring banerne, vi vurderer at den er optimal til 3 mod 3. 18 x 30 m, med god plads rundt om banen, vi vurderer at den er optimal til 4 mod 4.

Alternativt kan midterbanderne fjernes så der er plads til et træningspas med større øvelser. Ved interesse omkring dette bedes du kontakte os på tlf. 70 22 16 53, eller på info@sportspark.dk.

BOOK AKTIVITET

Tennis

Det er også muligt at booke en tennisbane som er klar til at spille på. Underlaget med kunstgræs gør at banen også er velegnet til tennis. Flexbanen er bygget på en gammel tennisbane, hvilket gør banen perfekt til tennis i dag.

BOOK AKTIVITET