Foreningsoversigt

Vi huser mange forskellige foreninger i vores center, og der kan nogen gange opstå forvirring omkring hvem og hvordan de forskellige foreninger kan kontaktes. Derfor har vi lavet en oversigt, så det er nemt for dig at finde den forening du er interesseret i. Foreningerne er husets nerve, uden dem vil der ikke være et idrætscenter.

Kontakt Idrætsforening

Blåvandshuk Svømmeklub – www.bskswim.dk
Blåvandshuk Revyforening – www.sandiøjet.dk
Blåvandshuk Sport & Event – www.sportsfestival.dk
Blåvandshuk Golfklub – www.blaagolf.dk
Boldklubben Vestkysten – www.bvoksbol.dk
DGI sydvest – www.dgi.dk/foreningsledelse/min-landsdelsforening/dgi-sydvest
Gymnastikforeningen Oksbøl – www.gymnastikoksboel.dk
Idræt om dagen – www.oksbølby.dk/foreninger
Oksbøl badmintonklub – www.obk-badminton.dk
Oksbøl billardklub – www.oksbølby.dk/foreninger

Blaavandshuk Sport & Event

Blåvandshuk Sport & Event er en selvstændig forening der er stiftet med det formål at støtte de eksisterende foreninger i lokalområdet. Foreningens primære område er at arrangere sportslige såvel som sociale events, der enten kan være med til at skabe en interesse for det lokale foreningsliv eller give et økonomisk overskud. Foreningen forsøger ligeledes af opbygge et netværk mellem dets medlemmer, med henblik på at minimere udgifter til bl.a. kursus og diverse småanskaffelser.

Læs mere her

Idrætcentrets Venner

Formålsparagraf
“Idrætscentrets Venner har til formål ved hjælp af ydelser af enhver art, herunder tilskud, gaver, arv, medlemskontingent samt overskud fra diverse arrangementer, at yde økonomisk støtte til specifikke ønsker, som kan udvikle og fastholde Idrætscentrets – CVR 51024028 – mange og forskellige tilbud.”

Et medlemskab af Idærtcentrets venner er personligt og koster kr. 120,-. Hele beløbet går direkte til Idrætscentrets Venner, som derved får mulighed for at iværksætte aktiviteter til glæde for brugerne af centret.

Opbakningen til idrætscentret er en vigtig ting for lokalområdet, og vi håber at alle brugere vil støtte op med et medlemskab. Beløbet kan indsættes på Sparekassen Kronjylland reg. 6237 konto. 11209351 (husk at anføre navn og gerne email på indbetalingen) eller betale med Mobilepay på 148478