Kvik test tider – pr. 15/05-2021

Kvik test i Gammel hal SportsPark

Åbningstiderne er udvidet om tirsdag og torsdag

Tirsdag kl 10:00-20:00

Torsdag kl 10:00-20:00

Lørdag kl 10:00-20:00

Søndag kl 10:00-20:00
SportsPark -Gl hal
Kirkegade 23 6840 Oksbøl

Testen er uden tidsbestilling og foretages ved næsepodning af personale fra Carelink. Svaret på testen får du gennem et link, du modtager via dit mobilnummer. Når du trykker på linket, bliver du bedt om at indtaste dit CPR-nummer. Herefter kan du se svaret på testen og få et certifikat med resultatet.

Hvis du skal kviktestes, må du ikke have symptomer på Covid-19 eller være nær kontakt til en smittet. Er det tilfældet, skal du benytte dig af en PCR-test.

Husk mundbind, dit gule sygesikringskort og 2 meters afstand til andre.

Hvis du har spørgsmål til kviktest kan du ringe Carelinks hotline på 70220112.

Dokumentation for resultat af kviktest

Hvis du ikke har en smartphone eller email, så kan du på kvikteststederne bede om at få lave et certifikat, der dokumenterer dit testresultat, og som dermed kan bruges som coronapas. For at få certifikatet kræver det, at du bliver og venter på testresultatet, hvilket tager cirka 20 minutter.

Lukning af kø ved kvikteststeder På kvikteststederne kan det være nødvendigt at lukke køen før selve teststedet lukker, hvis der er kø. Det sker af hensyn til podernes arbejdstid. Sidste testperson bliver angivet i køen 30 minutter før lukketid, og der vil blive sat et skilt op for lukning. Sidste person til test instrueres om, at han/hun er den sidste og bedes oplyse dette til eventuelt nye i køen. Test af børn

Børn ned til 6 år kan blive kviktestet (ved næsepodning).

Børn over 5 år kan blive testet ved PCR-teststederne (halspodning).

Du skal altid ringe til din læge, hvis:

Hvis du har symptomer på COVID-19, og føler dig så syg, at du gerne vil tale med en læge. Hvis du er bekymret eller i tvivl. Hvis det drejer sig om et barn under 2 år.